Week van de schildklier – Apotheek Seinpost – Den Haag

Apotheek Seinpost

Apotheek Seinpost

Welkom op de website van Apotheek Seinpost. Wist u dat wij sinds dit jaar iedere maandag t/m vrijdag geopend zijn van 8.00 - 18.00 uur. Via onze website kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Wist u dat... U een sms of email kunt ontvangen zodra uw medicatie klaar staat? Geef hiervoor uw telefoonnummer en/of mailadres aan ons door.

Inschrijven

Mijn Gezondheidsnet

Via Mijn GezondheidsNet kunt u uw medicatiebestellen, een medicijnpaspoort aanmaken en uw vraag stellen aan de apotheker. U ontvangt van ons een uitnodiging per mail. Heeft u geen mail ontvangen en wilt u zich wel aanmelden? Neem dan gerust contact op! (Let op: Mijn Gezondheidsnet vervangt het huidige patiëntenportaal op deze website)

Week van de schildklier

Dit jaar vindt de Week van de Schildklier plaats van dinsdag 21 t/m zaterdag 25 mei onder de slogan ‘Het zal je schildklier maar zijn!’

Schildklier Organisatie Nederland (SON) is dé patiëntenorganisatie in Nederland die zich inzet voor de belangen van schildklierpatiënten in het algemeen en van haar donateurs in het bijzonder. De activiteiten zijn gericht op verbetering van de zorg en het welzijn van de patiënten.

De apotheek kan bij u een belangrijke rol spelen in het ondersteunen en begeleiden van schildkliermedicatie. U kunt contact opnemen met de apotheek voor vragen en informatie. De medewerkers staan klaar om u te helpen.

Kijk ook op: https://schildklier.nl/over-son/activiteiten-en-agenda/week-van-de-schildklier-2024/

Publicatiedatum: 16-05-2024


Terug naar overzicht